· 

2-wekelijkse buitenritten

De 2-wekelijkse buitenritten vanaf het bikepark zijn mateloos populair bij ouders met kinderen en bedoeld om samen kennis te maken met alle aspecten van het mountainbiken. Ook fietsen er leden van Trailz043 mee. We wonen dan ook vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland, waarvan we naar hartenlust van de uitgepijlde en vrije routes gebruik kunnen maken. De Ambyerheide, de Valkenburg- en Meerssenroute, Bemelerheide en niet te vergeten de Voerstreek zijn parels. Maar mooier nog, vlakbij op de Sint Pietersberg rond de Observant wordt door vrijwilligers van Trailz043 hard aan een nieuwe en spectaculaire route gewerkt, die in december 2017 wordt opgeleverd. Hierover binnenkort meer.
Kijk op de agenda van deze website voor de juiste data. Ook op de FB pagina https://www.facebook.com/green043bikepark/ vind je meer hierover. We starten altijd op een zaterdag om 10 uur en zijn rond 13.30 uur terug.        

Reactie schrijven

Commentaren: 0